Ajándék kutyáknak Karácsonyra – 3+1 tuti tipp

posted in: Dogbistro | 0

Manapság a legtöbb kutya fontos szerepet tölt be egy család életében. Sok Gazdi igazi társként tekint négylábú szőrös barátjára, akivel megosztja mindennapjait, akinek elmeséli titkos vágyait, elpanaszolja bánatát, és ami a legfontosabb: együtt élik át az örömteli pillanatokat is. Közösen ünneplik a szülinapokat és a Karácsonyt is.
A kutyatulajdonosok alig várják azokat az alkalmakat, amikor valami finomsággal, kutyák számára gyártott ajándékokkal lephetik meg Kedvencüket.
Ha Te is így érzel és gondolkodsz a kutyatartásról, akkor ez a cikk Neked szól. Konkrét tippeket, termékajánlásokat találsz, hogy könnyen rátalálj az igazi ajándékra kutyádnak.

Milyen ajándéknak örül igazán a kutya?

A kutyának nem maga az ajándék, a tárgy a lényeg. Hanem az öröm, ami azzal jár. Azt is bátran kijelenthetjük, hogy minden kutya szeret játszani. Mert játszani jó! A kutyáknak az igazi ajándékot a játék jelenti és a Gazditól kapott dicséret. Számukra az örömmel teli pillanatok megélése Veled, a Gazdival mindennél többet ér. Hogyan teheted az együtt töltött időt mindkettőtök számára szórakoztatóvá?

Hogyan találj rá az igazi ajándékra Kedvencednek?

Íme, néhány ötlet, ami Nekünk már bevált:

 

#1 ajándék kutyáknak – Kutyajáték

Mi az ideális játék kutyád számára? Ezt Te tudod a legjobban! Mi az, amivel szívesen játszik? Szinte mindennel képesek játszani. Egy lábtörlő, egy papucs vagy akár egy távirányító is tökéletes játék a számukra, nem foglalkozva azzal, hogy a Gazdinak ez olykor probléma is lehet :).
Tapasztalatom szerint vannak a labdamániások, a plüssállat mániások és azok, akik bármivel képesek eljátszani. Így bármit vásárolhatunk nekik anélkül, hogy ebből gond lenne. Egy biztos, a kutyák biztosan örülni fognak a karácsonyfa alatt az ajándékuknak, bármit is kapnak.

Labdaimádóknak

Az én kutyám labdaimádó. Számtalan labdája van, de mind közül a kedvenc a „narancssárga kráteres”. Ez a TRIXIE által gyártott ún. sípoló sajtlabda, amellyel minden kutya szívesen játszik. 11 cm-es átmérővel nem éppen egy kicsi labda, viszont a kráteres kialakításának köszönhetően még a kistermetű kutyák is ügyesen szaladgálnak vele.

Nem sok helyen kapható már ez a labda, kifutó termék, így ha rábbukkansz még valahol, igazi kincsre leltél. Én még találtam kettőt a szegedi ALPHAZOO ÁRUHÁZBAN. 

Viszont találtam egy hasonlót a KEDVENCEK.NET WEBÁRUHÁZBAN. Azt még nem nem tudom, hogy ez a labda sípol-e, ami viszont biztos, hogy különféle színekben és három méretben kapható. A kialakítása pedig ugyanolyan kráteres.

Ajándék- kutyáknak-labdamániásoknak

Ajándék kutyáknak – labdamániásoknak
Kép forrása: www.dogbistro.hu

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető és megvásárolható a termék:
http://bit.ly/FERPLAST_Sajt_Labda_Kutyáknak_Közepes_Méret

 

Plüssállat imádóknak

A puha anyagból készült állatfigurákkal minden plüssállat imádó kutyának kedveskedhetünk. A vásárlás során azonban érdemes odafigyelni arra, hogy a figurák jó minőségű, a kutyánk egészségére ártalmatlan anyagokból készüljenek. Ne legyenek rajta könnyen leszakadó részek, amelyek egy heves játék közben akár fulladást is okozhatnak Kedvencünknek. A kevesebb néha több elvet követve én annak a híve vagyok, hogy inkább egy vagy két ilyen játéka legyen a kutyánknak, de az biztosan jó minőségű.

A puha, plüssös anyagból készült figurák közül ideális ajándék kutyánknak a BEST4PETS WEBÁRUHÁZ Hunter plüssállatkái közül bármelyik. A macitól kezdve a szarvas, víziló és egérke figurákon át plüss kutyát, gorillát vagy akár hódot, sőt még mosómedvét is vásárolhatunk Kedvencünknek.

Ajándék-kutyáknak-HUNTER-plüssfigurák

Ajándék kutyáknak – HUNTER plüssfigurák
Képek forrása: www.best4pets.hu

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető és megvásárolható a termék:
http://bit.ly/HUNTER_Plüssállatok_Kutyáknak

Ha Kedvenced nem csak a plüssös anyagból készült figurákat szereti, akkor fedezd fel a környezet- és állatbarát termékeket! Az ÖKOMANCS által forgalmazott BECO méreganyagmentes, újrahasznosított anyagból készült állatfigurákat minden kutya kedveli, és szívesen játszik a biztonságos kialakítású figurákkal.

Ajándék-kutyáknak-BECO-öko-állatfigurák

Ajándék kutyáknak – BECO állatfigurák
Képek forrása: www.okomancs.hu

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető és megvásárolható a termék:
http://bit.ly/BECO_Állatfigurák_Kutyáknak

Kihívásokra vágyóknak

A kutyáknak is szükségük van kihívást jelentő feladatra, amelyet örömmel végezhetnek. Minden kutyát más motivál, ezért érdemes minél többféle tanulási módszert, játékot, sportot kipróbálni velük, így megtudhatjuk, mivel varázsolhatjuk örömtelivé mindennapjaikat.

Ma már egyre több gondolkodást fejlesztő, problémamegoldó, kifejezetten kutyák számára kialakított interaktív játékot találhatunk a piacon. Érdemes kipróbálni :). Az én kutyám kifejezetten rajong értük. Kezdőknek és haladóknak is ajánlom a TRIXIE activity pocker boksz-ot, amely négy kisebb dobozkából áll. A dobozokban lehet elrejteni a finomságokat, amelyeket a kutya könnyedén ki tud nyitni. A négy elem szétszedhető, külön-külön is használható, így kezdő kutyák számára is könnyen sikerélményt nyújt. Célszerű először egyesével megtanítani Kedvencünknek, hogyan nyissa ki orrával vagy mancsával a különböző dobozokat. Munka közben pedig Neked, Gazdi, csak biztatnod, dicsérned kell Kedvencedet. Hidd el, jó móka lesz mindenkinek!

Ajándék kutyáknak – kihívásra vágyóknak – TRIXIE activity pocker box
Video forrása: www.dogbistro.hu

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető és megvásárolható a termék:
http://bit.ly/TRIXIE_Dog_Activity_Box

#2 ajándék kutyáknak – Kutyafekhely, kutyaágy

Milyen az ideális kutyafekhely? Amit a kutya is szeret :). Szívesen szunyókál benne, lehetősége van az elvonulásra, a csöndes pihenésre.
Számtalan kutyafekhely létezik a piacon, így biztosan mindenki talál ízlésének, igényének és pénztárcájának megfelelő, a kutya számára is ideális fekhelyet.

A DOGINBED kutyafekhelyek magas minőséget képviselnek a piacon. Magyarországon gyártott, kényelmes, könnyen tisztítható, letisztult kutyaágyaikat minden kutya igazán élvezheti, legyen mini vagy akár óriás méretű. Itt a méret nem akadály 🙂 Minden kutyaágy ortopéd állatorvosi ajánlással, szakvéleménnyel rendelkezik, így biztosíthatod, hogy a legjobbat nyújtod kutyádnak.

Ajándék-kutyáknak-DOGINBED-kutyafekhely-kutyaágy

Ajándék kutyáknak – DOGINBED kutyafekhely, kutyaágy
Képek forrása: www.doginbed.hu

Látogass el a honlapjukra és fedezd fel Te is az egészségóvó kutyafekhelyet Kedvencednek:
http://bit.ly/DOGINBED_Kutyaágyak

#3 ajándék kutyáknak – Kutyakeksz

Egyre többen sütnek vagy vásárolnak Kedvencüknek kutyakekszet. Sokan azonban nem tájékozódnak a kekszek, alapanyagok összetételét minőségét illetően. Amennyiben kutyád egészégére Te is szeretnél vigyázni, válaszd a Cukor&Virag által készített egyedi finomságokat. Itt valóban egyedi jutalomfalatok készülnek nem csak formájukat, hanem összetételüket tekintve is. A finomságokat a kutyák egészségi állapotának monitorozásából nyert eredményeket is figyelembe véve készítik. Ha allergiás kutyusod van és szeretnél számára biztonságos kekszet adni, akkor a legjobb helyen jársz 🙂 Az allergiás kutyusoknak az allergiateszt alapján, egyedi recept szerinti készítik el az ínycsiklandozó falatokat.  A termékfejlesztést állatorvos, élelmiszerminőségi és élelmiszerbiztonsági szakértő, valamint élelmiszertechnológus is segíti, így garantálható a megfelelő beltartalom, valamint a jó gyártási gyakorlat (GMP) is.

Ajándék-kutyáknak-Cukor-és-Virág-kutyakekszek

Ajándék kutyáknak – Cukor&Virág kutyakekszek
Képek forrása: www.cukorvirag.com

Látogass el a honlapjukra és válaszd ki a kutyád ízlésének leginkább megfelelő kutyakekszet.

Választhatod az ünnepi menühöz illő vörösáfonyás kutyakekszet,
http://bit.ly/CukorVirag_Vörösáfonyás_Kutyakeksz

az ínycsiklandozó garnélás kutyakekszet,
http://bit.ly/CukorVirag_Garnélás_Kutyakeksz

vagy akár rendelhetsz teljesen egyedi formájú és alapanyagú egészséges finomságot Kedvencednek (allergiás kutyusoknak is)
http://bit.ly/CukorVirag_Egyedi_Receptes_Kutyakekszek

+ 1 ajándék kutyáknak – Gazdival töltött közös idő játékkal fűszerezve

A kutya éppúgy társas lény, mint az ember. Neki is fontos, hogy legyen az életében élvezetet jelentő dolog. Minden kutya számára a játék és a Gazdival együtt töltött idő az, ami a nap fénypontját jelenti. Legyen szó akár kutyabarátokkal közös sétáról, szaladgálásról, fogócskáról vagy a Gazdival való közös labdázásról, kötélhúzásról, bújócskáról, de akár csak egy kis jutalomfalat felkutatásról.

A lényeg, hogy játék legyen: Örömteli, vidám, önfeledt hancúrozás – minden kutya erre vágyik!

Ez az az ajándék, amit Te is, mint minden Gazdi meg tudsz adni a kutyádnak 🙂 Új helyen sétálni, szaglászni, labdázni, szabadon futkosni…., ez mind csak elhatározás kérdése és egy kis szervezésé. Hidd el megéri, mert egy dolog biztosan garantált: a boldog kutyamosoly 🙂

Ajándék-kutyáknak-Gazdival-töltött közös-idő

Ajándék kutyáknak – Gazdival töltött közös idő játékkal fűszerezve
Kép forrása: www.pexels.com

szerző: Tóth-Korom Kinga

Kattints ide és nézd meg a videókat
Kattints ide és fedezd fel termékeinket
Kattints ide és iratkozz fel a DOGBISTRO hírlevélre
Comments are closed.