Miért a DOGBISTRO?

Mert a minőségi együtt töltött időhöz Kedvenceink minőségi termékeket érdemelnek.

A DOGBISTRO egy családi vállalkozás, ötletét Bizsu nevű labrador retriever kutyánk ihlette. Az állatok iránti szeretetünk, rajongásunk gyerekkorunkra nyúlik vissza. Bizsu azonban az első közös kutyánk, aki igazi családtagként immár 8 éve teszi örömtelivé mindennapjainkat. Neki és a hozzánk hasonlóan gondolkodó, a kutyáikkal tartalmas, aktív, közös programokkal teli életet élő gazdiknak kívánunk segítséget nyújtani abban, hogy az általunk is örömmel használt minőségi és a Kedvencek számára is hasznos, az egészségüket és vitalitásukat biztosító termékeket kínáljunk.

Folyamatosan kutatjuk, keressük azokat a termékeket, melyek Kedvenceink életét könnyebbé, jobbá, vidámabbá tehetik.

Hiszünk abban, hogy a legjobb barátunk a legjobbat érdemli, és mindennél fontosabb az együtt töltött idő – ezért lett szlogenünk a TIME TOGETHER!

dogbistro-rolunk

Rólam:

Tóth-Korom Kingának hívnak és amióta az eszemet tudom, imádom a kutyákat, amit édesapámnak köszönhetek. Lakótelepi lakásban nőttem fel, így nem lehetett saját kutyám, mondván, a kutyának jobb, ha van kertje. Amint lehetőségem nyílt kertes házba költözni, a férjem azonnal megajándékozott egy kutyával.

Minden így kezdődött…

Kapcsolat

életem első kutyájával, Bizsuval.

El sem tudom mondani mennyi örömöt okozott, okoz ma is, és még mennyit fog 🙂

Számunkra rendkívül fontos az együtt töltött idő, rengeteget sétálunk, tanulunk, kirándulunk vagy csak elnyújtózva pihenünk a kanapén.

Bizsu megtanított a jelenben élni, élvezni minden együtt töltött pillanatot. Önfeledten, gyermeki boldogsággal rohangálni a fűben, birkózni vagy éppen bújócskát játszani, együtt tanulni új, izgalmas feladatokat. Rengeteg élmény köt minket össze, általa és miatta is sokat tanultam a felelős kutyatartásról, főként arról, hogy a kutyának mire van szüksége ahhoz, hogy valóban boldog, kiegyensúlyozott, hosszú és egészséges életet tudjon élni.

Elhivatottságom, folyamatos tudásvágyam és kutyás szenvedélyem segít abban, hogy kitartó munkával sikerre vigyem az álmom, sok kutyát és gazdit tegyek boldoggá, elégedetté. Céljaim között szerepel a felelős kutyatartás népszerűsítése, kutyás közösségek építése, a kutyák helyes táplálkozására vonatkozó tudás elsajátítása és továbbadása, valamint a segítő és betegségeket előre jelző kutyák képzésének támogatása.

Kattints ide és olvasd el a DOGBISTRO blog bejegyzéseit
Kattints ide és nézd meg a videókat
Kattints ide és fedezd fel termékeinket