Kicsi EquiGroomer kutyakefe, cicafésű
Kicsi EquiGroomer kutyakefe, cicafésű
Még keresed az igazi kutyakefét, cicafésűt? Amit kutyád/cicád is imád? Végre! Nincs többé küzdelem és még élmény is lesz az otthoni szőrápolás! Az EquiGroomer kutyakefe, cicafésű segít, hogy a szőrváltás minél rövidebb ideig tartson, mert az EquiGroomer több mint egy aljszőrkiszedő kefe – az EquiGroomer a szőrmester! Minden aljszőrzettel rendelkező és vedlő szőrű Kedvencre kiválóan használható. Kutyára, cicára, sőt még nyuszira is! Ajánljuk akár otthoni, akár professzionális kutyakozmetikai használatra! Az EquiGroomer egy egyszerű szőrápoló eszköz az USA-ból, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el az elhalt, kilazult szőrszálakat, a koszt és a korpát Kedvenced szőréből. Az eredmény: hihetetlenül puha, sima és fénylő szőr!

[sg_popup id="11" event="click"]Itt tájékozódhatsz arról, hogy mely kutyafajták esetében nem ajánlott a termék használata.[/sg_popup]

[sg_popup id="12" event="click"]Itt tájékozódhatsz arról, hogy mely macskafajták esetében nem ajánlott a termék használata.[/sg_popup]

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

5 / 5
7,990 Ft Kiválasztom a színt
2 darabos EquiGroomer szett
2 darabos EquiGroomer szett
Szeretnél kevesebb időt fordítani a szőrápolásra úgy, hogy közben Kedvenced – legyen szó lóról, kutyáról, cicáról vagy akár nyusziról – szőre szebb, tisztább, miközben még élvezi is a szőrápolást? Akkor fedezd fel Te is az oly sokak által kedvelt 2 darabos EquiGroomer szettet! Kifejezetten lovasoknak, illetve ló és egyéb kisállat tulajdonosoknak összeállított készletünk tartalmaz egy Kicsi EquiGroomer és egy Nagy EquiGroomer szőrmestert. Az EquiGroomer egy egyszerű szőrápoló eszköz az USA-ból, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el az elhalt, kilazult szőrszálakat, a koszt és a korpát Kedvenced szőréből. Az eredmény: hihetetlenül puha, sima és fénylő szőr!.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 16,990 Ft Kiválasztom a színt
3 darabos EquiGroomer szett
3 darabos EquiGroomer szett
Szeretnél kevesebb időt fordítani a szőrápolásra úgy, hogy közben Kedvenced – legyen szó lóról, kutyáról, cicáról vagy akár nyusziról –szőre szebb, tisztább, miközben még élvezi is a szőrápolást? Sőt, örülnél annak is, ha a fürdetés után mielőbb megszáradna? Akkor fedezd fel Te is az oly sokak által kedvelt 3 darabos EquiGroomer szettet! Kifejezetten lovasoknak, illetve ló és egyéb kisállat tulajdonosoknak összeállított készletünk tartalmaz egy Kicsi EquiGroomer és egy Nagy EquiGroomer szőrmestert, valamint egy Water Wisk vízlehúzót.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 25,990 Ft Kiválasztom a színt