Vissza Termékeink

Kicsi EquiGroomer kutyakefe, cicafésű

5 az 5-ből 11 vásárlói értékelés alapján
(11 vásárlói értékelés)

7,990 Ft

Még keresed az igazi kutyakefét, cicafésűt? Amit kutyád/cicád is imád? Végre! Nincs többé küzdelem és még élmény is lesz az otthoni szőrápolás!
Az EquiGroomer kutyakefe, cicafésű segít, hogy a szőrváltás minél rövidebb ideig tartson, mert az EquiGroomer több mint egy aljszőrkiszedő kefe – az EquiGroomer a szőrmester!
Minden aljszőrzettel rendelkező és vedlő szőrű Kedvencre kiválóan használható. Kutyára, cicára, sőt még nyuszira is! Ajánljuk akár otthoni, akár professzionális kutyakozmetikai használatra!
Az EquiGroomer egy egyszerű szőrápoló eszköz az USA-ból, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el az elhalt, kilazult szőrszálakat, a koszt és a korpát Kedvenced szőréből.
Az eredmény: hihetetlenül puha, sima és fénylő szőr!

Itt tájékozódhatsz arról, hogy mely kutyafajták esetében nem ajánlott a termék használata.

Itt tájékozódhatsz arról, hogy mely macskafajták esetében nem ajánlott a termék használata.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

Szín Törlés

Termékleírás

Magabiztosan állíthatjuk, hogy az EquiGroomer kutyakefe hamarosan a kedvenc szőrápolóddá válik. Nemcsak a vedlési időszakban, hanem egész évben is.

Az EquiGroomer kutyakefe a legtöbb kutyafajtán használható akár aljszőreltávolító kefeként, akár trimmelő késként. Számtalan profi kutyakozmetikus használja és ajánlja a Gazdiknak Kedvenceik szőrápolásához!

Alapvetően a sima, rövid, drótos, szálkás és vegyes szőrtípusokon lehet nagyon jól használni, de ajánlott még dupla szőrrel rendelkező hobbi kutyák esetében is. Az EquiGroomer kutyakefét trimmelés után is érdemes alkalmazni, hiszen segít szép sima felületet kialakítani.

Minden aljszőrzettel rendelkező és vedlő szőrű kutya esetében alkalmazhatod. Itt tájékozódhatsz arról, hogy mely fajták esetében nem ajánlott a termék használata.

Mitől ennyire különleges az EquiGroomer kutyakefe? A fogazat kialakítása miatt, amely a sok-sok elhalt, száraz és meglazult szőrszálat a végeknél fogva távolítja el, nem pedig a töveknél ragadja meg; ezáltal nincs sem bőrhúzás, sem fájdalom. Biztonságosan eltávolítja a levedlett szőrt a bunda alsó részéből, míg a bunda felső része sima, fényes és puha marad, mindennapos használat mellett is.

Az EquiGroomert szőrmestert könnyű használni az egyszerű kialakítása miatt. Legyen szó kutyáról, macskáról vagy akár nyúlról, az EquiGroomerrel a szőrkefélés kellemes tevékenységgé válik, hiszen az állat számára olyan érzés, mintha masszázsban lenne része.

Így azok a Kedvencek is élvezni fogják használatát, amelyek korábban nem szerették a szőrkefélést, sőt azok is, amelyek elmenekültek a hagyományos eszközök láttán. Mi több, számos vásárlónk arról számolt be, hogy a kutyája egyenesen odament hozzá, mikor meglátta a kezében az EquiGroomert. Ez lett a kedvenc kutyakeféje!

Az EquiGroomer szőrmester annyira gyengéd, hogy bármilyen szögben, bármilyen irányban és bármekkora erővel használhatod annak kockázata nélkül, hogy kárt tennél a Kedvenced bundájában vagy bőrében, mert még a legrövidebb szőrök esetében sem érintkezik az EquiGroomer fogazata közvetlenül a bőrrel. Az elöregedő, elhaló szőrzet durvává válik és elkezd hullani, hámlani, amit úgy távolítasz el az EquiGrommer kutyakefe használatával, hogy közben az egészséges és sima szőr könnyen és biztonságosan átsiklik a fogazat alatt.

Sok profi kutyaápoló azt javasolja a Gazdiknak, hogy szerezzenek be egy EquiGroomer kutyakefét a rendszeres kutyakozmetikai kezelések közötti időszakokra, ezáltal az kutyakozmetikusoknak időt, míg a Gazdiknak pénzt spórolnak.

Minden alkalommal, amikor az EquiGroomer szőrmestert használod, nem csupán az elhalt, kilazult szőrszálakat távolíthatod el, hanem a koszt és a korpát is, ezáltal elősegítve a bőrben található természetes olajok aktiválódását, továbbá a kutya szőrkefélésével még a jó anyagcserét is elősegíted. Az EquiGroomer kutyakefe használatával már otthon is hozzájárulhatsz, hogy Kedvencednek egészséges szőrzete legyen.

Az EquiGroomer környezetbarát termék. Markolata festett tömör fából készült, ergonómikus kialakítású, nagyon jó a fogása, illeszkedik a tenyérbe. Az edzett acélból készült fej/fogazat pedig sokáig kitart.

Használati útmutató:

Az EquiGroomer használata közben fokozatosan elegendő nyomást kell alkalmazni ahhoz, hogy a leghatékonyabban távolítsd el a kilazult és elhalt szőrt, valamint a koszt. Tapasztalni fogod, hogy az EquiGroomer akkor is nagyon gyengéd az állathoz, amikor egy kicsit erőteljesebben használod.

A szőrrel kevésbé borított felületeken, hajlatoknál azonban légy óvatos!

Összecsomósodott szőrzeten, sérült bőrfelületen ne használd az EquiGroomert!

Az EquiGroomer nem helyettesíti a szakszerű nyírást, trimmelést.

Karbantartási útmutató:

Tisztítása is éppoly egyszerű, mint a használata.

Ha pár szőrszál maradna a fej/fogazat részben, akkor azt egyszerűen egy puha kefével vagy száraz ruha segítségével el kell távolítani.

A markolat szélén felgyülemlett koszt szintén egy puha ronggyal vagy enyhén nedves és szappanos törlőkendővel töröld le, majd érdemes száraz ruhával áttörölni, vigyázva arra, hogy a fogazatot ne érje nedvesség.

Töröld szárazra a fogazatot, ha vizes lenne és vond be műszerolajjal ahhoz, hogy megóvd az élettartamát. Ha a szennyeződés mértéke ennél nagyobb, akkor használj finomabb kefét az eszköz tisztítására – olyat, amely nem sérti meg az EquiGroomer festését.

Az EquiGroomer kapható lovak számára gyártott formában is.

Termékleírás

Magabiztosan állíthatjuk, hogy az EquiGroomer szőrmester hamarosan a kedvenc macskakeféd lesz, amellyel egész évben ápolhatod Kedvenced szőrét.

A macskák gondosan ügyelnek szépségükre, kifogástalan megjelenésükre. Saját maguk tisztogatják, gondozzák bundájukat, viszont a Gazdinak is érdemes a rendszeres szőrápolással, szőrkeféléssel elősegíteni a fénylő, puha, egészséges szőrzetet.

Az EquiGroomer cicafésűt a legtöbb rövidszőrű és hosszúszőrű macska esetében alkalmazhatod. Itt tájékozódhatsz arról, hogy mely fajták esetében nem ajánlott a termék használata.

Mitől ennyire különleges az EquiGroomer? A fogazat kialakítása miatt, amely a sok-sok elhalt, száraz és meglazult szőrszálat a végeknél fogva távolítja el, nem pedig a töveknél ragadja meg; ezáltal nincs sem bőrhúzás, sem fájdalom. Biztonságosan eltávolítja a levedlett szőrt a bunda alsó részéből, míg a bunda felső része sima, fényes és puha marad, mindennapos használat mellett is.

A rövidszőrű macskákat hetente egyszer, míg a hosszúszőrű fajták bundáját naponta érdemes átkefélni, így megakadályozhatod a csomók, gubancok kialakulását is. A cicák saját maguk szőrápolása, azaz nyalakodásuk során le is nyelik a kihulló, elhalt szőrszálakat, ami ún. szőrlabdák kialakulásához vezet a macska gyomrában és ezek gyakori emésztési zavarokat okoznak. Macskakefe/cicafésű gyakori használatával, rendszeres szőrkeféléssel a lenyelt szőr mennyiségét is csökkenthetjük.

Az EquiGroomer cicafésűt könnyű használni az egyszerű kialakítása miatt. Az EquiGroomer macskakefével a szőrápolás kellemes tevékenységgé válik, hiszen az állat számára olyan érzés, mintha masszázsban lenne része. Melyik cica ne örülne egy kis kényeztetésnek, kiváltságos tisztálkodási szertartásnak, amelyet a Gazdi végez?

Így azok a Kedvencek is élvezni fogják a cicafésű használatát, amelyek korábban nem szerették a szőrkefélést, sőt azok is, amelyek elmenekültek a hagyományos eszközök láttán. Mi több, számos vásárlónk arról számolt be, hogy a cicája egyenesen „eldobja magát”, mikor meglátta a kezében az EquiGroomer szőrmestert.

Az EquiGroomer macskakefe annyira gyengéd, hogy bármilyen szögben, bármilyen irányban és bármekkora erővel használhatod annak kockázata nélkül, hogy kárt tennél a Kedvenced bundájában vagy bőrében, mert még a legrövidebb szőrök esetében sem érintkezik az EquiGroomer fogazata közvetlenül a bőrrel. Az elöregedő, elhaló szőrzet durvává válik és elkezd hullani, hámlani, amit úgy távolítasz el az EquiGrommer cicafésű használatával, hogy közben az egészséges és sima szőr könnyen és biztonságosan átsiklik a fogazat alatt.

Sok profi kisállatápoló azt javasolja a Gazdiknak, hogy szerezzenek be egy ilyen macskakefét a rendszeres cicakozmetikai kezelések közötti időszakokra, ezáltal az cicakozmetikusoknak időt, míg a Gazdiknak pénzt spórolnak.

Minden alkalommal, amikor az EquiGroomer cicafésűt használod, nem csupán az elhalt, kilazult szőrszálakat távolíthatod el, hanem a koszt és a korpát is, ezáltal elősegítve a bőrben található természetes olajok aktiválódását, továbbá a cica szőrkefélésével még a jó anyagcserét is elősegíted. Az EquiGroomer macskakefe használatával már otthon is hozzájárulhatsz, hogy Cicádnak egészséges szőrzete legyen.

Az EquiGroomer szőrmester környezetbarát termék. Markolata festett tömör fából készült, ergonómikus kialakítású, nagyon jó a fogása, illeszkedik a tenyérbe. Az edzett acélból készült fej/fogazat pedig sokáig kitart.

Használati útmutató:

Az EquiGroomer használata közben fokozatosan elegendő nyomást kell alkalmazni ahhoz, hogy a leghatékonyabban távolítsd el a kilazult és elhalt szőrt, valamint a koszt. Tapasztalni fogod, hogy az EquiGroomer szőrmester akkor is nagyon gyengéd az állathoz, amikor egy kicsit erőteljesebben használod.

A szőrrel kevésbé borított felületeken, hajlatoknál azonban légy óvatos!

Összecsomósodott szőrzeten, sérült bőrfelületen ne használd az EquiGroomert!

Az EquiGroomer nem helyettesíti a szakszerű nyírást, trimmelést.

Karbantartási útmutató:

Tisztítása is éppoly egyszerű, mint a használata.

Ha pár szőrszál maradna a fej/fogazat részben, akkor azt egyszerűen egy puha kefével vagy száraz ruha segítségével el kell távolítani.

A markolat szélén felgyülemlett koszt szintén egy puha ronggyal vagy enyhén nedves és szappanos törlőkendővel töröld le, majd érdemes száraz ruhával áttörölni, vigyázva arra, hogy a fogazatot ne érje nedvesség.

Töröld szárazra a fogazatot, ha vizes lenne és vond be babaolajjal ahhoz, hogy megóvd az élettartamát. Ha a szennyeződés mértéke ennél nagyobb, akkor használj finomabb kefét az eszköz tisztítására – olyat, amely nem sérti meg az EquiGroomer festését.

Az EquiGroomer kapható lovak számára gyártott formában is.

11 értékelés Kicsi EquiGroomer kutyakefe, cicafésű

 1. 5 / 5

  :

  Használjuk rendszeresen és nagyon szeretjük, csak ajánlani tudom!

 2. 5 / 5

  :

  Tappancs 15 éves matuzsálem kutyánk most először élvezte a felesleges szőreltávolítás műveletét :). Ez az igazi eredmény! A lime színű szőrmestert pedig bárhol megtalálom :), nem tud elbújni…

 3. 5 / 5

  :

  Tátott szájjal néztem a videókat, hogy mennyi szőrt kifésülnek az állatokból a gazdik, majd a saját kutyánkon (boston terrier) kipróbálva, aki kb. folyton vedlik, nem akartuk elhinni, hogy végre feltalálták a lehető legegyszerűbb és legjobb megoldást, ami még működik is!!!
  Azóta nem kell naponta porszívóznom és a kutya szőre is egészségesebb, csillogóbb!
  Köszönjük!

 4. 5 / 5

  :

  Sziasztok! Tényleg szuper a szőrkefe. Két közép ázsiai juhász fogja kedvelni. Köszönöm, hogy megvehettem. 🙂

 5. 5 / 5

  :

  Az első kefe amivel nem teher többé a szőrápolás. Szuper!!!

 6. 5 / 5

  :

  Nagyon tetszik! Könnyű használni és a kicsi kutyám is élvezi. Hihetetlen számomra, hogy egy törpe tacsi testén honnan van ennyi elhalt szőr. Mióta használjuk sokkal kevesebb elhullt szőrszál van a lakásban. Imádjuk és csak ajánlani tudom mindenkinek. 🙂

 7. 5 / 5

  :

  Kb. 2 hónapja használjuk a kicsi Equigroomert a legnagyobb megelégedésünkre! Nagyon hasznos eszköz kiskutyánk vedlési időszakában. A korábban használt kefék és szőrtisztító kesztyűk nyomába sem érnek és a kutyusnak sem jelent problémát, nem idegenkedik a kefe használatától.

 8. 5 / 5

  :

  Napi rendszerességgel használom munkám során az Equigroomert. Segítségével már egy alkalommal is látványosan csökken a szőrhullás, mely vendégeim visszajelzései szerint nem csak a kutyakozmetikában hagyott szőrnennyiségen, de az otthonok tisztaságán is meglátszik. Gyors, kíméletes, hatékony!

 9. 5 / 5

  :

  Köszönjük! A cicánk imádja, és mi is:)

 10. 5 / 5

  :

  Kutyakozmetikában használom rendszeresen, nagyon meg vagyok vele elégedve, én is, mert egyszerű, gyors és hatékony, a kutyusok, cicák, nyuszik is szeretik, ha ezzel fésülöm őket, mert kíméletes, jól eső érzés nekik, és a gazdik is elégedetten távoznak, mert látványosan kevesebbet hullik a kis kedvencük szőre, és sokkal szebben is csillog utána. Otthon az én két saját kutyusomnál is tökéletesen bevált, rendszeres használatnál kevesebbet kell utánuk takarítani és szebb lesz a szőrük is. Minden gazdinak tudom ajánlani 😉

 11. 5 / 5

  :

  A 9 éves labradorom nagyon meg van vele elégedve:) és én is. Örülünk, hogy rá találtunk

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

Nagy EquiGroomer lóvakaró
Nagy EquiGroomer lóvakaró
Az EquiGroomer több mint egy lóvakaró – az EquiGroomer a szőrmester! Egy egyszerű, könnyen használható szőrápoló eszköz az USA-ból, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el az elhalt, kilazult szőrszálakat, a korpát és a koszt a ló szőréből. Az eredmény: hihetetlenül puha, sima és fénylő szőr! Magabiztosan állíthatjuk, hogy hamarosan a kedvenc szőrápolóddá válik. Nemcsak a vedlési időszakban, hanem egész évben is használhatod. Az EquiGroomer ideális az érzékeny bőrű lovakhoz, akik nem tolerálják a nagy fogazatú hagyományos lóvakarókat. Használata közben a lónak masszírozáshoz hasonló élményben lesz része.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 9,990 Ft Kiválasztom a színt
Water Wisk tajtékvonó
Water Wisk tajtékvonó
Water Wisk – A száraz bunda élménye pillanatok alatt! Szeretnéd, ha lovad vagy rövid szőrű kutyád bundája a fürdetés után mielőbb megszáradna? Akkor mindenképp bővítsd ’grooming’ eszközeidet a Water Wisk-kel az USA-ból! Ez az egyszerű eszköz nagyszerű segítségedre lehet, hogy a felesleges vizet minél gyorsabban és hatékonyabban távolítsd el csuromvizes Kedvenced bundájából.

A lóápolás nélkülözhetetlen kelléke a Water Wisk, amely mint tajtékvonó (svicckés) remek szolgálatot tehet lovad számára. Segítségével a habosra izzadt ló szőréből a tajtékot könnyen és gyorsan távolíthatod el.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 9,990 Ft Kosárba rakom
2 darabos EquiGroomer szett
2 darabos EquiGroomer szett
Szeretnél kevesebb időt fordítani a szőrápolásra úgy, hogy közben Kedvenced – legyen szó lóról, kutyáról, cicáról vagy akár nyusziról – szőre szebb, tisztább, miközben még élvezi is a szőrápolást? Akkor fedezd fel Te is az oly sokak által kedvelt 2 darabos EquiGroomer szettet! Kifejezetten lovasoknak, illetve ló és egyéb kisállat tulajdonosoknak összeállított készletünk tartalmaz egy Kicsi EquiGroomer és egy Nagy EquiGroomer szőrmestert. Az EquiGroomer egy egyszerű szőrápoló eszköz az USA-ból, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el az elhalt, kilazult szőrszálakat, a koszt és a korpát Kedvenced szőréből. Az eredmény: hihetetlenül puha, sima és fénylő szőr!.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 16,990 Ft Kiválasztom a színt
3 darabos EquiGroomer szett
3 darabos EquiGroomer szett
Szeretnél kevesebb időt fordítani a szőrápolásra úgy, hogy közben Kedvenced – legyen szó lóról, kutyáról, cicáról vagy akár nyusziról –szőre szebb, tisztább, miközben még élvezi is a szőrápolást? Sőt, örülnél annak is, ha a fürdetés után mielőbb megszáradna? Akkor fedezd fel Te is az oly sokak által kedvelt 3 darabos EquiGroomer szettet! Kifejezetten lovasoknak, illetve ló és egyéb kisállat tulajdonosoknak összeállított készletünk tartalmaz egy Kicsi EquiGroomer és egy Nagy EquiGroomer szőrmestert, valamint egy Water Wisk vízlehúzót.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 25,990 Ft Kiválasztom a színt