Vissza Termékeink

Lóápoló szett

17,990 Ft

Lóápoló szett – Mert a lószőrápolás élmény is lehet!

Szeretnél kevesebb időt fordítani a lóápolásra úgy, hogy közben lovad szőre fénylőbb, tisztább és még élvezi is a szőrápolást? Sőt, örülnél annak is, ha a fürdetés után Kedvenced mielőbb megszáradna?

Akkor fedezd fel Te is az oly sokak által kedvelt Lóápoló szettet!

Kifejezetten lovasoknak összeállított készletünk tartalmaz egy Nagy EquiGroomer szőrmestert és egy Water Wisk tajtékvonót.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

Nagy EquiGroomer Szín Törlés

Termékleírás

Az EquiGroomer több mint egy lóvakaró – az EquiGroomer a szőrmester!

Ez egy egyszerűen használható szőrápoló eszköz az USA-ból, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el az elhalt, kilazult szőrszálakat, a korpát és koszt a ló szőréből.

Az eredmény: hihetetlenül puha, sima és fénylő szőr!

Magabiztosan állíthatjuk, hogy hamarosan a kedvenc szőrápolóddá válik. Nemcsak a vedlési időszakban, hanem egész évben is használhatod. Az EquiGroomer ideális az érzékeny bőrű lovakhoz, akik nem tolerálják a nagy fogazatú hagyományos lóvakarókat. Használata közben a lónak masszírozáshoz hasonló élményben lesz része.

Az EquiGroomer fogazata úgy lett kialakítva, hogy a kilazult szőrt a végénél ragadja meg, nem az aljánál, így nem húzza azt. Rendeltetésszerű használata nem okoz kellemetlenséget vagy károsodást sem a bőrben sem a szőrben.

Ahogy a videóban is látszik, Boomer, a ló tökéletesen nyugodt, miközben testének szinte minden pontján végighúzzák az EquiGroomert. Ez a vakarási folyamat a legtöbb ló számára kifejezetten nyugtató és élvezetes.

Egy másik fontos különbség az EquiGroomer és a legtöbb szokványos lóvakaró között az, hogy a szőr legnagyobb része lágyan lehullik a földre, nem pedig a levegőben szállva jut az arcunkra, ruhánkra vagy kezeinkre.

Az EquiGroomer egyaránt jól alkalmazható a felesleges szőr és a rászáradt sár, kosz eltávolítására a szűk területeken és a nagyobb részeken is, mint a hát vagy a has. Mivel az EquiGroomer fogai mindkét irányban jól alkalmazhatóak, kefélheted lovad szőrét előre-hátra irányuló mozdulatokkal, vagy egyik, esetleg másik végét használva követheted a ló szőrének növekedési irányát, még az olyan szűk helyeken is, mint a csípőcsont.

Minden alkalommal, amikor az EquiGroomert használod, nem csupán az elhalt, kilazult szőrszálakat távolíthatod el, hanem a szőrfelszín alatt rejtőzködő sarat és elhalt bőrdarabkákat is, ezáltal elősegítve a bőrben található természetes olajok aktiválódását, ami különösen fontos azoknál a lovaknál, amelyeket gyakran fürdetnek.

Az EquiGroomer környezetbarát termék. Markolata festett tömör fából készült, ergonómikus kialakítású, nagyon jó a fogása, illeszkedik a tenyérbe. Az edzett acélból készült fej/fogazat pedig sokáig kitart.

Használati útmutató:

Az EquiGroomer használata közben fokozatosan elegendő nyomást kell alkalmazni ahhoz, hogy a leghatékonyabban távolítsd el a kilazult és elhalt szőrt, valamint a koszt. Tapasztalni fogod, hogy az EquiGroomer akkor is nagyon gyengéd az állathoz, amikor egy kicsit erőteljesebben használod.

A szőrrel kevésbé borított felületeken, hajlatoknál azonban légy óvatos!

Összecsomósodott szőrzeten, sérült bőrfelületen ne használd az EquiGroomert!

Az EquiGroomer nem helyettesíti a szakszerű nyírást, trimmelést.

Karbantartási útmutató:

Tisztítása is éppoly egyszerű, mint a használata.

Ha pár szőrszál maradna a fej/fogazat részben, akkor azt egyszerűen egy puha kefével vagy száraz ruha segítségével el kell távolítani.

A markolat szélén felgyülemlett koszt szintén egy puha ronggyal vagy enyhén nedves és szappanos törlőkendővel töröld le, majd érdemes száraz ruhával áttörölni, vigyázva arra, hogy a fogazatot ne érje nedvesség.

Töröld szárazra a fogazatot, ha vizes lenne és vond be babaolajjal ahhoz, hogy megóvd az élettartamát. Ha a szennyeződés mértéke ennél nagyobb, akkor használj finomabb kefét az eszköz tisztítására – olyat, amely nem sérti meg az EquiGroomer festését.

Az EquiGroomer kapható kutyák és macskák számára gyártott formában is.

Termékleírás

Water Wisk – A száraz bunda élménye pillanatok alatt!

Ez az egyszerű eszköz nagyszerű segítségedre lehet, hogy a felesleges vizet minél gyorsabban és hatékonyabban távolítsd el csuromvizes Kedvenced bundájából.

A lóápolás nélkülözhetetlen kelléke a Water Wisk, amely mint tajtékvonó (svicckés) remek szolgálatot tehet lovad számára. Segítségével a habosra izzadt ló szőréből a tajtékot könnyen és gyorsan távolíthatod el.

Meggyőződéssel állíthatjuk, hogy a Water Wisk használatával gyorsabban szárad meg Kedvenced szőrzete, hiszen sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos műanyag vízlehúzó vagy az oly sokak által használt „eszköz” – a kezünk!

A Water Wisk markolata tömör kezelt fából készült és természetesen víz- és penész-ellenálló védelemmel ellátott. Ergonómikus kialakítású, nagyon jó a fogása, illeszkedik a tenyérbe.

Az lehúzó rész kemény, de rugalmas polietilénből készült, azaz ugyanolyan anyagból, mint ami a selyem átvizsgálásánál is használatos, így kíméletesen gyengéd Kedvencedhez is.

A Water Wisk hatékonyan és biztonságosan távolítja el a vizet a nagyobb sima felületen lévő bundából éppúgy, mint a csontosabb, kiugróbb területekről, például a csípőről vagy a lábakról.

A Water Wisk eredetileg lovak számára készített vízlehúzó/tajtékvonó, de számtalan más helyzetre is hatékony megoldást kínál: például amikor valamilyen kiömlött folyadékfoltot szeretnél egyszerűen csak eltüntetni a konyhapultról, kádról, falról, de nagy támogatást nyújthat az ablakok tisztításakor is.

Használati útmutató:

A Water Wisk vízlehúzó, tajtékvonó (svicckés) használata rendkívül egyszerű.

Mindig az állat (ló vagy rövidszőrű kutya) nyakától kezdd el lefele irányított mozdulatokkal eltávolítani a szőrzetből a felesleges nedvességet és a szőr növekedési iránya szerint haladj.

Az állat hasánál pedig oldalsó irányba, illetve felfele húzva mozgassuk a vízlehúzót/tajtékvonót.

Használata közben érezni fogod, hogy mekkora nyomást alkalmazz, hogy a leghatékonyabban távolítsd el a szőrzetből a felesleges tajtékot vagy vizet. Tapasztalni fogod, hogy a Water Wisk akkor is nagyon gyengéd az állathoz, amikor egy kicsit erőteljesebben használod.

A szőrrel kevésbé borított felületeken, hajlatoknál is biztonságosan használhatod!

Karbantartási útmutató:

Tisztítása is éppoly egyszerű, mint a használata.

Használat után tiszta vízzel öblítsd át, majd egy puha száraz ruhával alaposan töröld szárazra.

Ha úgy látod, hogy a használat közben szennyeződött akár a markolat, akár a lehúzó rész, akkor érdemes szappanos vízzel is átmosnod, hogy a rá rakódott koszt eltávolítsd. A szennyeződések eltávolítása után tiszta vízzel öblítsd át, majd egy puha száraz ruhával alaposan töröld szárazra.

A Water Wisk mellé ajánljuk Kedvenced számára az EquiGroomer szőrápolót – a szőrmestert!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Lóápoló szett”értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

Nagy EquiGroomer lóvakaró
Nagy EquiGroomer lóvakaró
Az EquiGroomer több mint egy lóvakaró – az EquiGroomer a szőrmester! Egy egyszerű, könnyen használható szőrápoló eszköz az USA-ból, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el az elhalt, kilazult szőrszálakat, a korpát és a koszt a ló szőréből. Az eredmény: hihetetlenül puha, sima és fénylő szőr! Magabiztosan állíthatjuk, hogy hamarosan a kedvenc szőrápolóddá válik. Nemcsak a vedlési időszakban, hanem egész évben is használhatod. Az EquiGroomer ideális az érzékeny bőrű lovakhoz, akik nem tolerálják a nagy fogazatú hagyományos lóvakarókat. Használata közben a lónak masszírozáshoz hasonló élményben lesz része.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 9,990 Ft Kiválasztom a színt
Water Wisk tajtékvonó
Water Wisk tajtékvonó
Water Wisk – A száraz bunda élménye pillanatok alatt! Szeretnéd, ha lovad vagy rövid szőrű kutyád bundája a fürdetés után mielőbb megszáradna? Akkor mindenképp bővítsd ’grooming’ eszközeidet a Water Wisk-kel az USA-ból! Ez az egyszerű eszköz nagyszerű segítségedre lehet, hogy a felesleges vizet minél gyorsabban és hatékonyabban távolítsd el csuromvizes Kedvenced bundájából.

A lóápolás nélkülözhetetlen kelléke a Water Wisk, amely mint tajtékvonó (svicckés) remek szolgálatot tehet lovad számára. Segítségével a habosra izzadt ló szőréből a tajtékot könnyen és gyorsan távolíthatod el.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 9,990 Ft Kosárba rakom
2 darabos EquiGroomer szett
2 darabos EquiGroomer szett
Szeretnél kevesebb időt fordítani a szőrápolásra úgy, hogy közben Kedvenced – legyen szó lóról, kutyáról, cicáról vagy akár nyusziról – szőre szebb, tisztább, miközben még élvezi is a szőrápolást? Akkor fedezd fel Te is az oly sokak által kedvelt 2 darabos EquiGroomer szettet! Kifejezetten lovasoknak, illetve ló és egyéb kisállat tulajdonosoknak összeállított készletünk tartalmaz egy Kicsi EquiGroomer és egy Nagy EquiGroomer szőrmestert. Az EquiGroomer egy egyszerű szőrápoló eszköz az USA-ból, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el az elhalt, kilazult szőrszálakat, a koszt és a korpát Kedvenced szőréből. Az eredmény: hihetetlenül puha, sima és fénylő szőr!.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 16,990 Ft Kiválasztom a színt
3 darabos EquiGroomer szett
3 darabos EquiGroomer szett
Szeretnél kevesebb időt fordítani a szőrápolásra úgy, hogy közben Kedvenced – legyen szó lóról, kutyáról, cicáról vagy akár nyusziról –szőre szebb, tisztább, miközben még élvezi is a szőrápolást? Sőt, örülnél annak is, ha a fürdetés után mielőbb megszáradna? Akkor fedezd fel Te is az oly sokak által kedvelt 3 darabos EquiGroomer szettet! Kifejezetten lovasoknak, illetve ló és egyéb kisállat tulajdonosoknak összeállított készletünk tartalmaz egy Kicsi EquiGroomer és egy Nagy EquiGroomer szőrmestert, valamint egy Water Wisk vízlehúzót.

Kattints ide és olvass tovább a részletekért, nézd meg a videókat is

nem értékelt 25,990 Ft Kiválasztom a színt