Kiemelten fontos a számunkra, hogy egyre több Gazdit vezessünk be az otthoni szőrápolás világába! Mi már tudjuk, hogy ez élmény lehet Kedvencednek és Neked egyaránt! Ezért is alakítottuk ki Parnerhálózatunkat, ahol szakértőink támogatnak Téged abban, hogy megismerd az EquiGroomer szőrápoló használatát.

DOGBISTRO Partnerei

Profi kutya- és cicakozmetikusoknál találkozhatsz a DOGBISTRO webáruház által forgalmazott EquiGroomer szőrápolóval, hiszen ők is ezt használják. Sőt, javasolják is a Gazdiknak, hogy szerezzenek be egyet a rendszeres kozmetikai kezelések közötti időszakokra, ha azt szeretnék, hogy Kedvencüknek egész évben puha, sima és fénylő bundája legyen.

A DOGBISTRO Partnerei elkötelezetten támogatják az otthoni szőrápolás népszerűsítését, így szakértő tanácsaikkal, gyakorlati tudnivalókkal segítenek Neked abban, hogy Te is felfedezd ezt az élményt.

Partnereinket az alábbi linken tekintheted meg: https://www.dogbistro.hu/partnereink/

Mikor előnyös számodra a Partnerhálózatunk?

  • Ha elkötelezett vagy Kedvenced otthoni szőrápolását illetően
  • Ha szakértő támogatást szeretnél a termék használatáról
  • Ha bankkártyával vagy banki utalással tudsz fizetni a megrendeléskor
  • Ha ingyenes csomagátvételt szeretnél

Hogyan működik?

Rendeld meg webáruházunkban online a terméket, fizess bankkártyával vagy banki utalással és add meg azt a kuponkódot, amit a DOGBISTRO Partnertől kaptál, így ingyenesen, szállítási költség nélkül veheted át csomagodat szerződött Partnerünknél.

Beérkezett megrendelésed feldolgozzuk és Partnerünk fog értesíteni Téged, amikor átveheted a csomagot.

Tudnivalók a csomagátvételről

A személyes átvétel gyorsabb lebonyolítása érdekében vidd magaddal az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelésed azonosító számát.

Az csomagodat a szerződött Partnerünknél Te veheted át személyesen a Partner által megadott időpontban.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát (termék, termékleírás, számla) az átvételkor a DOGBISTRO Partner jelenlétében ellenőrizd! A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Partnerünk jelenlétében kerül felfedezésre.

Ingyenes szaktanácsadás a termék használatáról

A csomag átvételekor a profi kutya/cicakozmetikus megismerteti veled az EquiGroomer szőrápoló szakszerű használatát, így célszerű az átvételre Kedvencedet is magaddal vinni 🙂

Kérdés esetén kihez fordulhatok?

Bármilyen kérés, kérdés esetén fordulhatsz akár szerződött Partnerünkhöz, de a DOGBISTRO csapata is rendelkezésedre áll az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: dogbistro@dogbistro.hu

Mobil: +36 20 440 3637