kreadog-logo

KreaDog Kutyakozmetika – Szeged

Szívesen vállalom kis-, közepes- és nagytestű kutyák kozmetikai kezelését, altatás nélküli fogtisztítását fajtára, korra való tekintet nélkül.

Üzletemben minőségi, Double K termékeket, valamint Hund und Herrchen bio kutyakozmetikumokat, és professzionális eszközöket használok.

Kozmetikusként első és legfontosabb számomra, hogy munkámmal hozzájáruljak a kisállatok (kutyák, macskák, nyulak) egészségének, jó közérzetének kialakításához, megőrzéséhez a Gazdik elégedettségére.

A DOGBISTRO Partnereként elkötelezetten támogatom az otthoni szőrápolás népszerűsítését, így szakértő tanácsaimmal, gyakorlati tudnivalókkal segítek Neked abban, hogy Te is felfedezd ezt az élményt.

Elérhetőségeimen várom jelentkezésed:

Honlap: http://kreadog.hu

Facebook: https://www.facebook.com/kreadog

Mobil: +36 30 337 1529


logo

Állatparadicsom Kutyakozmetika – Páty

Gál Dorottya vagyok és 2014 óta saját üzletemben várok minden szépülni vágyó Kedvencet szolgáltatások magas tárházával: karomvágás, tappancs szőr vágás, fültisztítás, bontás, fésülés, kefélés, fürdetés, szárítás, nyírás, trimmelés, fazonigazítás, versenyre való felkészítés.

A Kozmetikában garantált a jó hangulat és a magas minőségi szolgáltatás elérhető áron!

Kutyakozmetika ugyan, de a név ne tévesszen meg! Itt szívesen fogadunk minden gyönyörű szőrre vágyó Kedvencet, legyen az cica vagy akár tengerimalac 🙂

Az állatok iránti szeretetem már egészen kiskoromban kezdődött és azóta ez csak fokozódik. Van egy cicánk Nina és két kutyánk, egy landseer (Kiara) és egy afgán agár (Mirabell). Szabadidőmben igyekszem velük minél több időt tölteni, így a kiállítások, versenyek mellett is nagyokat sétálunk, kirándulunk együtt, mert hiszem, hogy a közös élmények mindannyiunk számára elengedhetetlenek.

A DOGBISTRO Partnereként elkötelezetten támogatom az otthoni szőrápolás népszerűsítését. Szakszerű tanácsaimmal segítem a Gazdikat, mert fontosnak tartom a kutya fajtájának megfelelő ápolását és az egészséges életmód biztosítását.

Elérhetőségeimen várom jelentkezésed:

Honlap: https://allatparadicsom.hu/kutyakozmetika

Facebook: https://www.facebook.com/allatparadicsomkutyakozmetika

Mobil: +36 20 486 85 65