Fedezd fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

Válaszd a Pick Pack Pontot és élvezd a rugalmas, személyre szabott szolgáltatás előnyeit online vásárlásaid során!

Válaszd ki a legközelebbi Pick Pack Pontot és vedd át csomagod!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A hosszan nyitva tartó átvevőpontokon a Te napi teendőidhez igazodva, akár 7+7 naptári napig átveheted az online megvásárolt termékeket, így már nem kell otthon várnod a csomagra.

Mikor ideális megoldás számodra a Pick Pack Pont?

  • Ha nem tudsz a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
  • Ha a futárral történő kézbesítés túl költséges
  • Ha tömegközlekedéssel utazol – vedd át csomagod út közben
  • Ha kocsival utazol – mi akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltőállomásokon
  • Ha Te szeretnéd eldönteni, milyen fizetési mód a kedvező számodra – bankkártyás vagy készpénzes fizetés

Hogyan működik?

Rendeld meg webáruházunkban online a terméket, és válassz Pick Pack Pontra történő szállítást!

A www.dogbistro.hu PÉNZTÁR oldalán válasszd ki a számodra ideális Pick Pack Pont átvevőhelyet!

Beérkezett megrendelésed feldolgozzuk és üzenetet küldünk amikor átadjuk a csomagod a Pick Pack Pont logisztika részére.

A csomagod útját nyomon tudod követni a kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a Pick Pack Pont csomagkereső oldalán: http://www.pickpackpont.hu

Ha a csomagod megérkezett a kiválasztott Pick Pack Pontra (ez a feladástól számított általában 2-4 munkanap):

  • E-mail vagy sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről
  • A csomag az értesítést követő 7+7 (Vásárló külön kérésére) napig vehető át a Ponton
  • A kiválasztott Pick Pack Ponttól függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyával is tudsz fizetni a csomag átvételekor

Tudnivalók a csomagátvételről

A személyes átvétel gyorsabb lebonyolítása érdekében lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

Az átvételkor – a Te biztonságod érdekében – szükséges, hogy igazold személyazonosságodat. Ezt megteheted személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél segítségével.

Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a boltos jelenlétében ellenőrizd! A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a boltos jelenlétében jegyzőkönyvben kerül rögzítésre.

Probléma esetén kihez fordulhatsz?

Amennyiben bármilyen probléma adódna a csomagátvétellel kapcsolatban, a szerződött Pick Pack Pont dolgozói és telefonos ügyfélszolgálat az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésedre:

Telefonszám: +36 1 803 6300

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Környezettudatosság

Tudtad, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nemcsak időt és pénzt takarítasz meg, hanem a környezetet is óvod? A csomagok gyüjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, így nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!

Emberközpontúság

A Pick Pack Pont alkalmazottjai nap mint nap a rugalmasságra, kiszámíthatóságra és az emberközeliségre törekszenek. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain képzett kollégák segítenek abban, hogy csomagod gyorsan, biztonságosan átvehesd.

Országos Pick Pack Pont hálózat:

http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont